PlatiOnline

Solicitare plata online

Serviciul nostru de plata online cu cardul facilitează plata facturilor de servicii stomatologice în mod rapid, sigur și convenabil. Nu mai trebuie să pierdeți timpul sau să vă faceți griji cu privire la plățile în numerar. Cu câteva clicuri, puteți finaliza plata și puteți avea încrederea că informațiile dumneavoastra financiare sunt protejate prin cele mai stricte măsuri de securitate. De asemenea, veți primi o confirmare imediată a plății și aveți acces la istoricul plăților dumneavoastra. Această facilitate de plată online reprezintă un pas important în asigurarea unei experiențe îmbunătățite pentru pacienții noștri.

Completati formularul de mai jos si veti primi un raspuns in maxim 1 zi (lucratoare).

Deasemeni veti primi pe email link-ul de plata online cu cardul pentru serviciile solicitate.

  Descrierea modalitatii de plata

  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

  Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

  Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

  Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei sau euro, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

   

  Consultatia de specialitate este o etapa esentiala in conceperea planului de tratament. Pe baza evaluarii clinice si a anumitor investigatii (radiografie, computer tomograf, modele de studiu), medicul specialist va elabora planul de tratament personalizat in functie de situatia medicala a fiecarui pacient, cu costurile aferente. In cadrul consultatiei se vor stabili etapele si durata realizarii tratamentelor.

  • Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele dentalvisionclinic

  Intervalul orar disponibil pentru telefon 0756 333 999:

  Luni-Vineri 08:00 – 20:00

  PROGRAMEAZĂ-TE