Unul dintre serviciile esențiale pe care le oferim la Dental Vision Clinic din Bacău, pentru menținerea unei igiene dentare optime și prevenirea cariilor este sigilarea dinților.

Ce este sigilarea dinților?

Sigilarea dinților este o procedură minim invazivă și nedureroasă. Implică aplicarea unei pelicule protectoare pe suprafața molarilor și premolarilor, în șanțurile și fosetele acestora,  pentru a preveni acumularea de resturi alimentare și bacterii care pot duce la apariția cariilor.

Beneficiile sigilării dinților:

  1. Prevenirea cariilor: Principalul beneficiu al sigilării dinților este prevenirea formării cariilor. Pelicula aplicată acoperă zonele dificil accesibile ale dinților, cum ar fi fisurile și fosetele, unde se pot acumula resturi alimentare și bacterii.
  2. Economisirea timpului și banilor: Sigilarea dinților este o investiție în sănătatea dumneavoastră pe termen lung. Prin prevenirea cariilor, veți economisi timp și bani pe care i-ați fi cheltuit pentru tratarea acestora ulterior.
  3. Protecție durabilă: Sigilarea dinților poate oferi protecție durabilă timp de mulți ani. Cu o igienă orală corespunzătoare și vizite regulate la dentist pentru întreținere, sigilarea poate oferi o barieră eficientă împotriva cariilor.

Procedura de sigilare a dinților la Dental Vision Clinic:

  1. Evaluarea inițială: Înainte de a începe procedura de sigilare, unul dintre medicii noștri specializați va efectua o evaluare inițială a sănătății dentare pentru a determina dacă sigilarea este potrivită pentru dumneavoastră.
  2. Curățare și pregătire: Suprafețele dinților care urmează să fie sigilate vor fi curățate și uscate în mod corespunzător pentru a asigura o aplicare eficientă a sigiliului.
  3. Aplicarea sigiliului: Apoi, medicul va aplica sigiliul pe suprafața dintelui și va folosi o lumină specială pentru a usca și a întări sigiliul.
  4. Verificări regulate: După aplicarea sigilului, vă recomandăm să programați verificări regulate la Dental Vision Clinic pentru a vă asigura că sigilarea este în stare bună și că nu sunt necesare reparații sau re-aplicări.

 

sigilarea dintilor

La Dental Vision Clinic, ne străduim să oferim cele mai bune servicii în domeniul stomatologic, iar sigilarea dinților este doar una dintre numeroasele modalități în care ne îngrijim de sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a afla cum vă putem ajuta să vă mențineți un zâmbet sănătos și strălucitor pe termen lung!

PROGRAMEAZĂ-TE