Surprize

Surprize

REGULAMENT PRIVIND DESFĂȘURAREA CONCURSULUI „Dental Vision Clinic te premiază!”

 1. Organizatorul Concursului este S.C. DENTAL VISION CLINIC S.R.L., cu sediul social în Municipiul Bacău, Jud. Bacău, str. Ștefan cel Mare, nr. 8, punct de lucru str. Mihai Eminescu nr. 33, Nr. Registrul Comerțului: J04/184/2012, CUI: 29857776.
 2. Concursul se va derula în conformitate cu prezentul Regulament, care este obligatoriu pentru toţi participanţii.
 3. Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina oficială de Facebook, la adresa https://www.facebook.com/DentalVisionClinic, în perioada 15 decembrie 2020, ora 11.00 – 03 ianuarie 2021, ora 23.59.
 4. Prin participarea la această campanie poți câștiga una din cele 5 coroane de Zirconiu E.MAX Prime oferite de Dental Vision Clinic.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este:

 1. Extragerea va avea loc în data de 05 ianuarie 2021, prin platforma www.random.org, iar cei 5 câștigători vor fi anunțați pe pagina de facebook.
 2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica și/sau completa prezentul Regulament.
 3. Pentru a fi considerați eligibili, participanții la concurs trebuie să aibă un cont de Facebook care să fie asociat unei persoane reale.
 4. Este la latitudinea organizatorului să elimine înscrierile în concurs ale acelor conturi de Facebook care nu aparțin unei persoane reale. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook prin identificarea următoarelor elemente: fotografie de profil, un număr minim de 20 de prieteni, activitate în cont și existența unei căi de a contacta utilizatorul.
 5. Revendicarea premiilor trebuie făcută în maxim 2 săptămâni de la extragere, altfel acestea vor fi anulate.
 6. Câștigătorii pot beneficia de premii doar în cadrul clinicii Dental Vision Clinic, de pe str. Mihai Eminescu, nr. 33, Bacău.
 7. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte servicii.

Conform Regulamentului General nr. 679/2016 (GDPR) privind Protecţia Datelor, prin înscrierea la acest concurs, este necesar ca participanţii să pună la dispoziţia organizatorului date cu caracter personal (de ex. nume, prenume, număr telefon, e-mail).

Contactează-ne

Pentru programări sau informații vă rugăm să ne contactați prin email la programari@dentalvisionclinic.ro sau telefonic la 0334405948 sau 0334405931.

PROGRAMEAZĂ-TE