Turism Stomatologic

Turism Stomatologic

Ti-ai dori sa beneficiezi de expertiza profesionala si tratamente cu tehnologie moderna la costuri pe care nu le poti avea la tine in tara ? Intelegem nevoile si constrangerile de timp ale pacientilor din strainatate. Asa incat suntem capabili de a ne organiza cu planuri de tratament optime din punct de vedere al deplasarilor si timpului alocat. Avantajul de a avea un laborator propriu poate face diferenta in colaborarea directa pacient-medic-tehnician. Pacienții din afara tarii pot trimite o radiografie pentru a fi consultată înainte de întâlnirea cu medicul specialist. Aceasta poate servi ca orientare pentru directia pe care o va avea planul de tratament insa consultul clinic este strict esential pentru elaborarea planului de tratament final.

Pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de calatorie, cazare, transport, vizite in zona, va rugam contactati-ne pe emailul clinicii dentalvisionclinic@gmail.com sau programari@dentalvisionclinic.ro. sau la telefon 0756 333999.

Contactează-ne

Pentru programări sau informații vă rugăm să ne contactați prin email la programari@dentalvisionclinic.ro sau telefonic la 0334405948 sau 0334405931.

PROGRAMEAZĂ-TE